Woning vinden: Check!

Ja, we hebben vandaag het huurcontract van onze nieuwe woning in Veliko Tarnovo ondertekend en opgestuurd naar de makelaar. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat we een woning hebben als we in Bulgarije aankomen, een geruststellende gedachte in deze hectische regel-periode. Het kan natuurlijk zijn dat we bij aankomst wel geacht worden nog een paar tientjes extra te overhandigen aan de makelaar voor een aantal vage, maar ongetwijfeld zeer noodzakelijke diensten. Vooralsnog hebben we de indruk dat we een goede deal hebben gemaakt. Het gaat om een woning van vermoedelijk 211 vierkante meter voor een bedrag van ongeveer 307 euro per maand. Beneden hebben we twee ruime slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met open keuken en balkon tot onze beschikking. De bovenverdieping bestaat uit een grote open ruimte met een aantal dakramen en een extra keukenblok. De woning is netjes onderhouden en staat op een voor ons heel geschikte locatie, namelijk op loopafstand van de bouwval die we hebben gekocht (waarover later meer), vlakbij de kinderopvang en in de directe nabijheid van winkeltjes, cafés, speeltuinen en parken. Bijkomend voordeel is dat de woning volledig gemeubileerd wordt aangeboden. En gemeubileerd is het zeker! Sterker nog, er is op de site van de makelaar geen enkele aanwijzing te vinden waaruit blijkt hoe de buitenkant van de woning eruit ziet. Een prachtig bombastisch wit-lederen (ik vrees vierdelig) bankstel zet uitdrukkelijk de toon voor de fotoreportage. Logisch natuurlijk, want dit bankstel getuigt van een uitstekende smaak! Ik zie mezelf dan ook al helemaal languit op één van die schitterende sofa’s liggen luieren met m’n kop op zo’n mollige witte armleuning.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden, bij deze de link naar de website van de makelaar met daarop de betreffende foto’s: klik hier. Zie hier ook de buitenkant van het huis op Street View: klik hier.

0 comments for “Woning vinden: Check!

 1. Avatar
  Marije
  6 november 2014 at 18:00

  Nou, wat wil een vrouw nog meer?! En op die zolder wordt jij geacht de feestjes te verzorgen waae iedereen na afloop dan blijft crashen, haha. Just kidding, fijn dat jullie (hoogstwaarschijnlijk) een dak boven jullie hoofd hebben straks!

  • Avatar
   6 november 2014 at 21:20

   Haha, dat klinkt goed hoor! Altijd welkom op onze mega slaapzolder! Ik zat er al over te denken om een activiteitendag te organiseren. Onze bouwval is vlakbij… hoogstwaarschijnlijk.

 2. Avatar
  Eline
  10 november 2014 at 00:08

  Wow. Dat ziet er mooi uit Ka en Ko!! Boven een yogaruimte? De matjes liggen er al. Bankstel zou ik weer meenemen naar Nederland als jullie weer terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het modereren van reacties is ingeschakeld. Het kan even duren voordat je opmerking wordt weergegeven.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.